виж Количката е празна

Общи условия за ползване

 • Фирма КА Мобил ООД предлага широка гама от продукти и услуги в сферата на мобилната техника, аксесоари за мобилни телефони, части за мобилни телефони, компютърна техника, периферни устройства за компютри, монитори, офис консумативи, офис техника и много др. Също така ние предлага сервиз за мобилни телефони, сервиз за копирна техника и сервиз за компютри.

               Адрес за кореспонденция на Фирма Ка Мобил ООД с ЕИК: BG111582001, МОЛ: Антон Хайтов, е: гр. Монтана, бул. Ал. Стамболийски №24, тел. за контакти: 096305023, имейл адрес: fonbox_montana@abv.bg, тел. МОЛ: 0878777728, имейл адрес за поръчки от сайта: kamobil@abv.bg, телефон за поръчки от сайта: 0877006900.

                Фирма КА Мобил ООД гарантира поверителността на Вашите лични данни съгласно ЗЗЛД, предоставени във фирмения уебсайт. Потребителите сами носят отговорност да не предоставят информация на други лица, относно личните си данни предоставени в сайта – потребителско име, парола за достъп, тел. номер, имейл адрес и др.

 

 1. УСЛОВИЯ ЗА ПРОДАЖБА

За да закупите стока или услуга от нашия фирмен сайт, Вие трябва да отговаряте на следните условия:

 • Да сте навършили осемнадесет (18) години
 • Да сте попълнили вярно електронната форма за регистрация (не важи за поръчка по телефона)
 • Да сте се съгласили с Общите условия на фирмения уебсайт

 

 1. ПОРЪЧКА НА ПРОДУКТИ
 • Фирма КА Мобил ООД издава фактури по ДДС. Всяка една покупка от фирмения уебсайт е придружена с документ за покупко-продажба, а именно: фактура по ДДС (по банков път), фактура по ДДС и фискален бон, стокова разписка и фискален бон, проформа фактура.
 • ПОРЪЧКА ПО ТЕЛЕФОНА

                Всеки клиент има възможност да направи поръчка за артикул или услуга, по телефона, посочен на фирмения уебсайт. След потвърждение за наличност от нашите служители, стоката се изпраща в същия работен ден. При установяване, че продукта не е в наличност се уточнява срока за доставка с клиента.

 • ПОРЪЧКА ОТ САЙТА
 • ЗА НЕРЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ

Всеки потребител трябва да попълни изисканите от сайта данни, за да пристъпи към съответната поръчка. Въведените данни ще бъдат запазени и използвани при следваща поръчка. След като сте се регистрирали може да направи поръчка за продукт или продукти, като добави съответните в „количката”. След добавянето може да се направи корекция в „количката”. След финален оглед от потребителя се преминава към плащане.

 Фирмата си запазва правота да изпраща промоционални материали на имейл адреса предоставен в регистрационната форма.

 • ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ

Всеки потребител, който има вече направена регистрация на фирмения уебсайт, може да направи поръчка за продукт или продукти, като добави съответните в „количката”. След добавянето може да се направи корекция в „количката”. След финален оглед от потребителя се преминава към плащане.

Фирмата си запазва правота да изпраща промоционални материали на имейл адреса предоставен в регистрационната форма.

 

 1. НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ
 • НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Заплащането на стоката може да се осъществи в офис на съответната куриерска фирма или на адрес посочен от клиента, за получаване на стоката.

 • БАНКОВ ПРЕВОД

Заплащането може да се осъществи и с превод на сметката на Фирма КА Мобил ООД с IBAN:  BG53FINV91501016618051 BGN   BIC/SWIFT: FINVBGSF  

 • КОД EasyPay

Клиента има възможност с еднократен код за плащане от системата на EasyPay, да заплати стойността на стоката във всеки офис на дружеството.

 • БАНКОВА КАРТА

Вие имате възможност да заплатите стоката или услугата с валидна банкова карта през системата на „Борика”.

 • ПЛАЩАНЕ С ePay.bg

Чрез системата ePay.bg Вие може да заплатите при условие, че сте регистриран потребител в ePay.bg и притежавате кредитна или дебитна карта. 

 

 1. ДОСТАВКА
 • С КУРИЕР

Всяка закупена и налична стока се изпраща в деня на заплащането й. Стоки поръчани и заплатени след 17:00 ч. се изпращат на следващия работен ден. Стоката се изпраща до централен офис на куриерската фирма или до адрес на клиента (при заявяване). При заявка до адрес на клиента е възможно сумата да е различна от посочените в сайта. При получаването на стоката клиента има право на преглед и тест, като не нарушава търговския вид на опаковката и стоката. Клиента заплаща съответната сума на куриера – стойността на наложения платеж,  при съгласие от негова страна. Ние не носим отговорност при въведени грешни данни от страна на клиента. В такива случай куриера се свързва с Вас за уточняване на обстоятелството.       

 • ДОСТАВКА ЗА гр.МОНТАНА

Възможно е и доставка в рамките на гр. Монтана, като задължително е нужно уточнение по телефона. Също така имате възможност да получите заплатената от Вас стока и в нашия магазин на адрес: гр. Монтана, бул. Ал. Стамболийски №24

  

 1. ГАРАНЦИЯ
 • Гаранцията за всеки публикуван продукт е посочена в описанието. За продукти непубликувани на сайта и поръчани по телефона, се уточнява гаранционния срок посочен от производителя. Рекламация може да бъде предявена от потребителя ако представи документ за покупко-продажба, гаранция или гаранционна лепенка от Фирма КА Мобил ООД.

 

 1. ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Всеки потребител закупил стока от електронния магазин на Фирма КА Мобил ООД, има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай продуктът трябва да бъде върнат във вида в който е получен. Продукти с повредена опаковка, липса на аксесоари, драскотини, намокряне с вода или други течности, охлузвания, удари и износване не приемат. Всички такси и суми по връщането на продукта или продуктите са за сметка на клиента. Продукт без документ за покупко-продажба не се приема. При плащане с наложен платеж сумата се възстановява на Потребителя - с наложен платеж, след одобрението на стоката от страна на Търговеца. При плащане по банков път сумата се възстановява по банков път на Потребителя, ако клиента желае друг начин за възстановяване на сумата се уточнява допълнително. Търговецът си запазва правото да откаже приемането на ползвана стока, по свое усмотрение, независимо от датата на нейното закупуване. За да упражни правото си на отказ, потребителят може да използва стандартния формуляр за отказ съгласно приложение №6 или да заяви недвусмислено по друг начин решението си да се откаже от договора.

В случай на повредена или гаранционна стока, клиента има право да предяви рекламация по телефона или писмено(на имейла), тогава таксата за куриерската услуга е за наша сметка. Желателно е да бъде посочен и телефон за връзка, за да може да бъде уточнено гореизложеното обстоятелство.